Φωτογράφηση Βάπτισης

Έφτασε ο καιρός που το αγγελούδι σας πρόκειται να βαπτιστεί στην εκκλησία. Η συγκίνηση, η χαρά, η ευτυχία είναι απερίγραπτα την ημέρα εκείνη και ο βέβαιος τρόπος για να θυμάστε όλες αυτές τις στιγμές, είναι μέσα από τη φωτογράφηση της βάπτισης του παιδιού σας καθώς και τη βιντεοσκόπηση για όσους το επιθυμούν.

Η έμπειρη ομάδα της photoprofil κατέχει όλη τη γνώση και τις μεθόδους φωτογράφησης βάπτισης, ώστε να απαθανατίσει κάθε μοναδική στιγμή που θα θυμάστε για πάντα!

Ξεκινά η βάπτιση του και οι φωτογραφίες θα αποτυπώσουν τις μοναδικές στιγμές. Πιστεύω εις ένα Θεό πατέρα παντοκράτορα ποιητή ουρανού και γης… λόγια πίστης, με τα οποία ξεκινά το μυστήριο της Βάπτισης. Μοναδική στιγμή. Μια ματιά του, ένα γέλιο είναι για εσάς ο κόσμος όλος. Μια ιστορία γνήσιας αγάπης, που αξίζει να κρατήσετε στην καρδία σας.

Η photoprofil, μαζί σας, θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει για εκείνη την ημέρα μια ξεχωριστή φωτογράφηση, που θα αποτυπώνει τη μαγεία των καλύτερων στιγμών σε εκπληκτικές φωτογραφίες. Οι φωτογράφοι μας, αφοσιωμένοι για πάνω από 15 χρόνια στη δημιουργική φωτογράφηση, σχεδιάζουν μοναδικά concepts που ανταποκρίνονται σε αυτό που εσείς ονειρεύεστε.

Photoprofil, υπογράφει με την τέχνη, τη ζωή!

Διεύθυνση

Λεωφόρος Πεντέλης 96 & Μπακογιάννη 1,
Βριλήσσια
15235

Τηλέφωνα

E-Mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-genius.gr ...intelligent web software