ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Τα προσωπικά σας δεδομένα (αριθμός τηλεφώνου, όνομα, e-mail διεύθυνση) χρησιμοποιούνται για την μεταξύ μας επικοινωνία και διεκπεραίωση της συνεργασίας μας. Δεν μεταβιβάζονται ποτέ σε τρίτους παρά μόνο αν το ζητήσει ο νόμος. Από εμάς θα λάβετε 2-3 e-mail το χρόνο (σε καμία περίπτωση spam ή ενοχλητικά διαφημιστικά μηνύματα) για λόγους γνωστοποίησης και προώθησης των υπηρεσιών μας. Ανα πάσα στιγμή έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την διαγραφή των δεδομένων σας από την λίστα μας στέλνοντας ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τα παραπάνω φυλάσσονται σε cloud παρόχου που τηρεί όλες τις προϋποθέσεις σχετικά με τον νέο νόμο GDPR και για το χρονικό διάστημα που απαιτείται μέχρι να λήξει η μεταξύ μας συνεργασία/επικοινωνία.

Στη φόρμα επικοινωνίας πατώντας "αποστολή" ή "send" σημαίνει οτι συμφωνείτε να μας αποστείλετε τα προσωπικά σας στοιχεία που ζητούνται ωστέ να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Διεύθυνση

Λεωφόρος Πεντέλης 96 & Μπακογιάννη 1,
Βριλήσσια
15235

Τηλέφωνα

E-Mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-genius.gr ...intelligent web software