Φωτογράφηση Γάμου

Είναι μοναδικό συναίσθημα το να έχω την τιμή να φωτογραφίσω την ωραιότερη μέρα ενός ζευγαριού. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να βρίσκεσαι ανάμεσα σε χαρούμενους ανθρώπους, να γίνεσαι ένα μαζί τους, να ζεις τη χαρά τους. Αυτά τα συναισθήματα προσπαθούμε να καταγράψουμε σε εικόνες μαζί με τους συνεργάτες μου.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να επιλέξετε για τoν γάμο σας είναι ο επαγγελματίας που θα αποτυπώσει τις λεπτομέρειες και τις ξεχωριστές στιγμές που θα βιώσετε εκείνη τη μέρα. Είναι εκείνος που με τη ματιά και την αισθητική του θα φροντίσει να σας ετοιμάσει το φωτογραφικό άλμπουμ και το βίντεο, ώστε να θυμάστε για πάντα αυτά τα όμορφα συναισθήματα. Μην αφήνετε λοιπόν την επιλογή του στην τύχη! Επιλέξτε με προσοχή τον επαγγελματία που θα σας κερδίσει.

Δημιουργούμε με σεβασμό εικόνες που θα αναδείξουν τη φυσική ομορφιά του γαμπρού και της νύφης. Η χαρά και η αγάπη είναι πάντα στο πρώτο πλάνο του φακού μας.

Για μία τόσο σημαντική ημέρα της ζωής σας, όπως αυτή του γάμου σας, θα πρέπει η φωτογράφιση ν’αποτελέσει ενθύμιο για τα συναισθήματα και τις στιγμές που θα βιώσετε. Ο φωτογράφος γάμου είναι σημαντικό να έχει την απαραίτητη εμπειρία , ώστε να αιχμαλωτίσει τις όμορφες στιγμές, τα χαμόγελα του ζευγαριού, τα συναισθήματα της οικογένειας και των φίλων του

Η φωτογράφιση γάμου δεν τελειώνει με το μυστήριο.

Η φωτογράφιση της επόμενης μέρας, που πραγματοποιείται μετά από τον γάμο, είναι πάντα απλά υπέροχη! Το ζευγάρι είναι πιο ήρεμο και ευτυχισμένο από ποτέ. Η αγωνία της προετοιμασίας έχει τελειώσει και πλέον είναι έτοιμοι να ευχαριστηθούν και να απολαύσουν μια μαγευτική φωτογράφιση, που θα τους χαρίσει απίστευτες φωτογραφίες, αλλά και στιγμές.

Φωτογράφοι γάμων και συνεργάτες

Φωτογραφία γάμου στην Ελλάδα και παρατράγουδα. Οι φωτογράφοι γάμου στην Ελλάδα χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Στους φωτογράφους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και φωτογραφίζουν οι ίδιοι και στα εμπορικά καταστήματα, που αποφάσισαν κάποια στιγμή να προσφέρουν και την υπηρεσία του γάμου, μόνο που, καθώς οι ίδιοι δεν ήταν φωτογράφοι χρησιμοποίησαν για αυτή την δουλειά εξωτερικούς συνεργάτες….(ανθρώπους που κινούνται στις παρυφές της φωτογραφίας επαγγελματικά).
Η διαφοροποίηση ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες έγκειται στην γνώση γύρω από την φωτογραφία. Η επιλογή ήταν είναι και θα είναι πάντα δική σας…

Ποιο είναι το στυλ φωτογραφίας ;

Μετά από χρόνια αναζήτησης το στυλ φωτογραφίας μπορεί να χαρακτηριστεί ως αφηγηματικό, αιθέριο, ανάλαφρο και φυσικό. Στόχος σε κάθε φωτογράφηση γάμου και βάπτισης είναι το story telling. Να διηγείται μια αληθινή ιστορία μέσα από τις εικόνες - η δική σας. Πάντοτε θα είμαστε δίπλα σας να σας δίνουμε τις κατάλληλες οδηγίες αλλά και όποτε πρέπει θα καταγράφουμε διακριτικά τις στιγμές που εκτυλίσσονται.

Ποιος θα είναι ο φωτογράφος γάμου μου;

Ο φωτογράφος γάμου σας θα είναι ο Κωνσταντίνος ΤΣΑΠΑΝΤΖΗΣ. Ο άνθρωπος που θα γνωρίσετε και θα επικοινωνήσετε μαζί του και θα επιλέξετε για το στυλ του. Επιθυμία και πρόταση του είναι να καλύψει όλη τη φωτογραφηση γαμου ο ίδιος για να υπάρχει απόλυτη ομοιομορφία στο τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά σε περιπτώσεις όπου αυτό δεν είναι εφικτό η κάλυψη θα γίνει από συνεργάτες του.

Πότε θα μας δώσετε τις φωτογραφίες του γάμου μας;

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας. Σε έναν κόσμο που κινείται ταχύτατα οφείλουμε και εμείς να κινούμαστε στην ίδια ταχύτητα. Για αυτό το λόγο θέλουμε να σας δώσουμε άμεσα τις φωτογραφίες του γάμου ή της βάπτισης σας. Εντός 3-6 ημερών από την τέλεση της εκδήλωσης θα έχετε στα χέρια σας το ηλεκτρονικό δειγματολόγιο. Θέλουμε να χαρείτε και να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας όσο ακόμη η ανάμνηση είναι φρέσκια.

Πότε πρέπει να σας κλείσουμε για τον γάμο μας;

Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Ο λόγος είναι πως υπάρχουν ημερομηνίες κάθε χρόνο οι οποίες εξαντλούνται άμεσα λόγω μεγάλης ζήτησης. Δε θέλουμε να απορρίψουμε κανέναν πελάτη λόγω μη διαθεσιμότητας. Ωστόσο για να διατηρηθεί η ποιότητα σε κορυφαίο επίπεδο είναι συγκεκριμένη η διαθεσιμότητα μας. Με την καταβολή της προκαταβολής η ημερομηνία κλειδώνει για το εκάστοτε ζευγάρι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TIPS

Μοναδικές Φωτογραφίες γάμου

Η Φωτογραφία γάμου είναι κάτι πολύ ξεχωριστό!

Ξεκινά να ζει στο μυαλό μας πριν από τον Γάμο και ζει μέσα από τις αναμνήσεις, που μας προσφέρει για πάρα πολλά χρόνια… Θελουμε να δημιουργηθούν αυτές οι εικόνες από τον γάμο μας, που θα αποδίδουν την ατμόσφαιρα και την ευτυχία της μοναδικής εκείνης μέρας.

Είμαστε σίγουρα όλοι μοναδικοί σαν άνθρωποι γιατί οι εικόνες που βλέπουμε στα περισσότερα άλμπουμ μοιάζουν;

Ο φωτογράφος είναι αυτό που καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ποιές εικόνες θα καταγραφούν και με ποιό τρόπο. Η ματιά του, η γνώση του και πολύ περισσότερο η σχέση που έχουμε αναπτύξει μαζί του καθορίζουν σαν παράγοντες την τελική λήψη.

Η photoprofil υπογράφει τις εικόνες της με ξεκάθαρο και μοναδικό τρόπο. Δημιουργούμε για εσάς τον πλουραλισμό των εικόνων που μπορούν να συνθέσουν το άλμπουμ του γάμου σας με μοναδικό τρόπο. Φωτογραφίζουμε πάντα στους γάμους με δύο φωτογράφους που αντιλαμβάνονται αυτό που συμβαίνει με διαφορετικό τρόπο. Ξεκάθαρα πιστεύουμε στην σύνθεση πολλών και διαφορετικών στυλ φωτογράφησης, έτσι ώστε στο τελικό αποτέλεσμα, που σας δίνουμε, να μπορείτε να επιλέξετε.

Η μοναδικότητα της κάθε στιγμής δεν αποτελεί για εμάς κάτι που τυχαία φωτογραφήθηκε αλλά ξεκάθαρη επιλογή. Κυνηγάμε το απροσδόκητο, εκμεταλλευόμαστε τον κάθε χώρο, κλέβουμε την κάθε ματιά, στεκόμαστε με το μάτι ενός παιδιού, που αντιμετωπίζει αυτό που συμβαίνει για πρώτη φορά απέναντι σε κάθε γάμο, ανακαλύπτουμε κάθε φορά τον κόσμο γύρω μας. Η μοναδικές φωτογραφίες γάμου για εμάς είναι απόλυτη δέσμευση.

Φωτογραφος γάμου πριν και μετά

Για τον Φωτογράφο του γάμου μας…αναζητούμε, ψάχνουμε, καταλήγουμε, συνεργαζόμαστε. Οι φωτογραφίες για τον γάμο μας θα είναι αντίστοιχες με την επιλογή μας.

Οι εικόνες που θα μας μείνουν από εκείνη την μέρα είναι τόσο σημαντικές, ώστε το μοναδικό κριτήριο για την επιλογή μας δεν μπορεί να είναι μόνο η τιμή. Τι αναζητούμε στον φωτογράφο κατά την επιλογή μας, την γνώμη των φίλων μας, την παρουσίαση, την δουλειά του, την σιγουριά που μας αποπνέει, ή τον ίδιο τον φωτογράφο.

Μαζί του θα περάσουμε πολλές ώρες τόσο στον γάμο μας όσο και μετά από αυτόν. Η φωτογράφηση του γάμου και της επόμενης μέρας κρατά κάποιες ώρες η διαχείριση

του φωτογραφικού αρχείου που θα προκύψει μήνες… Θα έχουμε την συνεργασία του στην επιλογή των φωτογραφιών για το άλμπουμ μας; και μετά από αυτό οι χιλιάδες εικόνες του γάμου μας τι θα γίνουν ξεχασμένες σε έναν σκληρό για χρόνια; Τι επιλογές μας δίνει; Η photoprofil μας προτείνει την αξιοποίηση τους με πολλούς τρόπους

Ζήστε τον γάμο σας και οι εικόνες του ας μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια…

Φωτογράφηση καλοκαιρινού γάμου

Γιατί η Φωτογραφία γάμου το καλοκαίρι είναι διαφορετική από τον υπόλοιπο χρόνο. Το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι μας προσφέρει έναν απίστευτα γαλανό ουρανό, και πολύ μεγάλες ημέρες. Στην φωτογραφία αυτά τα δύο στοιχεία συνηγορούν σε μαγευτικές φωτογραφίες. Η επιλογή της εκκλησίας, ξωκλήσι ή μεγάλη εκκλησία, είναι καθοριστική για το ύφος που θέλουμε να δώσουμε στον γάμο μας.

Το μοναδικό σκηνικό με το ξωκλήσι δίπλα στην θάλασσα μας χαρίζει την αύρα του Ελλήνικου καλοκαιριού, που είναι τόσο μοναδικό, ας το εκμεταλλευτούμε. Στην μεγάλη εκκλησία πάλι, τόσο η είσοδος μας όσο και η έξοδος μας, από αυτή είναι καλό να λούζεται από το καλοκαιρινό φως. Για να εκμεταλλευτούμε αυτά τα στοιχεία θα ήταν καλό να γίνει ο γάμος σχετικά νωρίς, δηλαδή το πολύ μέχρι της 7:30.

Σίγουρα αυτό δημιουργεί συνθήκες ιδιαίτερα ζεστές. Φροντίζουμε πριν τον γάμο να μην καταναλώνουμε οινοπνευματώδη ποτά που αυξάνουν την εφίδρωση και την δυσφορία μας άλλωστε η νύχτα μπροστά μας είναι μεγάλη… Το τέλος του γάμου μας ιδανικά θα μας βρει κοντά στο ηλιοβασίλεμα σκηνικό ιδιαίτερα ρομαντικό για τις φωτογραφίες.

Σε κάθε περίπτωση ο απόλυτος σύμμαχος για έναν επιτυχημένο γάμο είναι η καλή μας διάθεση και το μόνο που χρειαζόμαστε να έχουμε πάντα μαζί μας είναι το χαμόγελο μας, άλλωστε δίπλα μας είναι ό άνθρωπός μας που αγαπάμε και θέλουμε να ζήσουμε μαζί του ας το ζήσουμε…

Φωτογραφία γάμου μια αξέχαστη εμπειρία

Φωτογραφία στον γάμο μας… γιατί να μην γίνει μια αξέχαστη εμπειρία. Για την ημέρα αυτή ετοιμαζόμαστε μήνες και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Με την φωτογράφιση όμως τι γίνεται; ”Κλεινουμε” φωτογράφο και όλα καλά; Οι φωτογραφίες που θα δημιουργηθούν εκείνη την ημέρα τι σημαίνουν για εμάς;

Αφιερώστε χρόνο με τον φωτογράφο σας για να σχεδιάσετε τι ακριβώς θέλετε. Κάθε ”κλικ” πρέπει να υπηρετεί τον σχεδιασμό ενός μοναδικού άλμπουμ, που θα αφηγείται τον γάμο σας μέσα από τις εικόνες του. Στην συζήτηση με τον φωτογράφο σας επικοινωνήστε του, πως θα θέλατε να είναι οι φωτογραφίες του γάμου σας. Στη φωτογραφία γάμου όπως έχουμε ξαναγράψει υπάρχουν διαφορετικά στυλ φωτογράφησης (advertorial, editorial, reportaz, κλπ.).

Αντίστοιχα και το άλμπουμ του γάμου σας θα σχεδιαστεί… (κλασικό, γραμμικό, μοντέρνο, στυλ βιβλίου, κ.α.). Ο χρόνος που θα αφιερώσετε πριν το γάμο για να καθορίσετε με τον φωτογράφο σας τις λεπτομέρειες της φωτογράφησης θα αποτυπωθεί στις φωτογραφίες που θα έχετε.

Η photoprofil σε κάθε γάμο, που φωτογραφίζει, σχεδιάζει και ένα μοναδικό άλμπουμ…


Φωτογραφία - Φωτός Γραφή. Και όμως... μια φωτογραφία δεν περιλαμβάνει μόνο την γραφή φωτός. Συνδυάζει μνήμες, συναισθήματα.. Είναι ένα μικρό ταξίδι στον χρόνο.

Διεύθυνση

Λεωφόρος Πεντέλης 96 & Μπακογιάννη 1,
Βριλήσσια
15235

Τηλέφωνα

E-Mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-genius.gr ...intelligent web software