Η φωτογραφία είναι για εμάς ένα πάθος
και ταυτόχρονα επάγγελμα

Από το 1994

Λίγα λόγια για μένα

H πορεία μου στον χώρο ξεκίνησε το 1994, όταν ο δάσκαλός μου, Ξανθόπουλος Στέλιος, με εμπιστεύτηκε να τραβήξω τις πρώτες μου φωτογραφίες γάμων, βαπτίσεων και διαφόρων events.

Από τότε μέχρι και σήμερα εγώ και η ομάδα μου δραστηριοποιούμαστε σε όλο το φάσμα της εικόνας, είτε πρόκειται για φωτογράφιση και λήψη βίντεο γάμου, φωτογράφιση και λήψη βίντεο βάπτισης , φωτογράφιση και λήψη βίντεο εταιρειών, e shop και παντός τύπου event.

Mε γνώμονα την αγάπη μας για τη φωτογραφία, την πολυετή εμπορεία στο χώρο και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, οι συνεργάτες μου και εγώ , είμαστε στη διάθεσή σας να αποτυπώσουμε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, τόσο στο χώρο του γάμου- βάπτισης, όσο και σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις και εκδηλώσεις πάσης φύσεων.

Διεύθυνση

Λεωφόρος Πεντέλης 96 & Μπακογιάννη 1,
Βριλήσσια
15235

Τηλέφωνα

E-Mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-genius.gr ...intelligent web software